Ucco Palvelut Ville

Tämmöstä välillä Viimeisen viikon aikana Ville on touhuillu hyvin pitkälti maalaushommien kimpussa. Kesälomalla suunnittelin Sen tekeväni mutta hyvän työtarjouksen saatuani voisin senki ajan hyödynää muuhun laiskotteluun Parru.


Ota Yhteytta

November 23 2020 Tämmöstä välillä.

Ucco palvelut ville. Elokuussa 2019 aloittanut firma on saanut suorastaan lentävän lähdön niin monella tuntuu olevan tarvetta moninaiseen arjen apuun. Tiinan ja Villen perustaman yrityksen. Vello is the easiest Online Appointment Scheduling Calendar for You.

Yhtiön toimitusjohtaja on Tiina Tuuliina Mikkola. Vuonna 2020 UCCO-palvelut teki liikevaihtoa 224 000 ja tulosta 7 000 Tutustu alta yrityksen kuvaukseen palveluihin aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin. Yrityksen kuvaus UCCO-palvelut on Torniolainen palveluyritys.

Nopeasti kävi kuitenkin ilmi että UCCOn tarjoamille palveluille olikin odotettua suurempi kysyntä. Palvelut jotka palvelevat vain välillisesti kiinteistöjä eivät ole kiinteistöön kohdistuvia palveluja. UCCO-palvelut on Meri-Lapissa Haaparanta - Kalix alueella sekä Oulun alueella toimiva palveluyritys.

UCCO-palvelut on Meri-Lapissa Haaparannalla sekä Oulun alueella toimiva palveluyritys. UCCO-palvelut on Torniolainen perheyritys joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja ammattitaitoista apua kodin askareissa. Pariskunnan perustama UCCO-palvelut onkin osoittautunut erittäin tarpeelliseksi.

Yhtiön Autokoulu UCCO Oy liikevaihto oli 76 tuhatta ja tilikauden tulos 13 tuhatta. Toimialojamme on siivous rakentaminen ja remontointi sekä kiinteistönhoito. Yhtenä päivänä asiakas saattaa tarvita apua lastenhoidossa toisena päivänä siivouksessa ja kolmantena vaikkapa kodin nikkaroinnissa tai auton viemisessä huoltoon - ja mikäs sen parempaa kuin saada kaikki palvelut.

Tornion autopajaltamme saat niin auton sisä- ja ulkopesut kuin huollot ja remontitkin. UCCO-palveluiden Ville Mikkola Janne Kenttälä ja Tiina Mikkola valmiina palvelukseen. Olen pyytänyt jo erikseen tarjouksen ekovillasta itse asennettuna.

Toimialojamme on siivous rakentaminen ja remontointi sekä. Ainolan ryhmäkoti Vanhainkodintie 12 72100 Karttula 044 718 4976. 21 Likes 0 Comments - UCCO-palvelut uccopalvelut on Instagram.

Meiltä saat remontit siivoukset sekä asennustyöt niin asuin- ja teollisuusrakennuksille kuin autoillekin. 1901 likes 138 talking about this. Tällainen yritys omien töidemme oheen.

2085 likes 50 talking about this. No need to register. Yhtiön VTM-Life Oy liikevaihto oli 224 tuhatta ja tilikauden tulos 5 tuhatta.

Autokoulu UCCO Oy on perustettu vuonna 2015. Pohjalla on muhaa n. Villenpihan ryhmäkoti Sairaalatie 10 72100 Karttula.

Se on osakeyhtiö jonka kotipaikka on Oulu ja pääasiallinen toimiala Koulutukset ja koulutuspalvelut. Kiinteistöliiketoimintaan liittyvät taloushallintapalvelut kirjanpitopalvelut ja konsulttipalvelut joiden tarkoituksena on yrityksen liiketoiminnan tuloksen laskeminen tai analysointi.

UCCO-palveluiden aloittaessa toimintansa tarkoitus oli tarjota asiakkaille siivous- ja remontointipalveluja matalalla kynnyksellä saman katon alta. VTM-Life Oy on perustettu vuonna 2019. Yritys UCCO-palvelut 3086471-5 on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020.

UCCO-palvelut on Torniolainen perheyritys joka on olemassa jotta sinulla on apukädet silloin kun et itse pysty osaa tai ehdi. Se on osakeyhtiö jonka kotipaikka on Tornio ja pääasiallinen toimiala Myyntiedustus. UCCO-palvelut auttaa ihan kaikissa kotiin pihaan ja arkeen liittyvissä asioissa.

Ajatuksella leikiteltiin lähes vuoden päivät kunnes lopulta. Tiina ja hänen miehensä Ville olivat yrityksen ainoat työntekijät. UCCO-palvelut on Meri-Lapissa Haaparannalla sekä Oulun alueella toimiva palveluyritys.

UCCO-palvelut on Meri-Lapissa Haaparannalla sekä Oulun alueella toimiva palveluyritys. UCCO-palvelut - Book your appointment easily with Vello. Työntekijäesittely Ville on toinen yrityksen perustajista ja hän vastaa UCCO-palveluilla Kotifix.

Kiva ko saa aina välillä tehä töitä yhessäkin.


Tornio Maupertuis N Tornionlaakso Vintage World Maps World Map Map


Ota Yhteytta


Ota Yhteytta


Ucco Palvelut Home Facebook


Ota Yhteytta


Ota Yhteytta

Comments