Ucco Palvelut Oy

UCCO-palvelut on Meri-Lapissa Haaparanta - Kalix alueella sekä Oulun alueella toimiva palveluyritys. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa.


Ucco Palvelut Home Facebook

UCCO-palvelut laajenee Ouluun.

Ucco palvelut oy. UCCO Sons Co. Toimialojamme on siivous rakentaminen ja remontointi sekä kiinteistönhoito. Oy 2861167-1 on perustettu vuonna 2017 ja sen toimialana on Muualla luokittelemattomat rahoituspalvelut pl.

Yrityksen nettotulosprosentti oli 287. Gneissitie 8 B 16 90620 Oulu. Yrityksen viime tilikautena 122018 Autokoulu UCCO Oy teki 78 000 EUR liikevaihtoa ja sen tulos oli 2 000 EUR.

TAPAHTUMAT PALVELUT REKRY OTA YHTEYTTÄ Porilainen ravintola Bucco tarjoaa mainioita makuelämyksiä tiistaista perjantaihin klo 17-23 sekä lauantaisin klo 16-23. Näitä käyttöehtoja Käyttöehdot sovelletaan Datadrivers Oyn y-tunnus. Tiina ja hänen miehensä Ville olivat yrityksen ainoat työntekijät.

Vuonna 2020 UCCO-palvelut teki liikevaihtoa 224 000 ja tulosta 7 000 Tutustu alta yrityksen kuvaukseen palveluihin aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin. Webauto Netreeni opetusluvallafi ja lomakelahetysfi yhdessä ja erikseen Palvelu käyttöön. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2020.

Meiltä saat remontit siivoukset sekä asennustyöt niin asuin- ja teollisuusrakennuksille kuin autoillekin. Työpaikka sijaitsee kunnassa Tornio. Finderfi kertoo UCCO Tmi yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

1901 likes 138 talking about this. Verraton Kakku- ja pitopalvelu. See more of UCCO-palvelut on Facebook.

UCCO-palveluiden aloittaessa toimintansa tarkoitus oli tarjota asiakkaille siivous- ja remontointipalveluja matalalla kynnyksellä saman katon alta. DATADRIVERS OYn PALVELUIDEN KÄYTTÖEHDOT 1. Toimialojamme on siivous rakentaminen ja remontointi sekä.

À LA CARTE - KESÄ 2021. Työ ei rajoitu vain tiettyihin osa-alueisiin kuten monessa palkkatyössä. Kaleva365 Oy Asiakaspalvelu 08 5377 620 mape klo 921 la-su klo 917 Rovaniemen palvelupiste Rovakatu 32 Koronatilanteesta.

Yritys UCCO-palvelut 3086471-5 on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020. Yhtiön VTM-Life Oy liikevaihto oli 224 tuhatta ja tilikauden tulos 5 tuhatta. Nopeasti kävi kuitenkin ilmi että UCCOn tarjoamille palveluille olikin odotettua suurempi kysyntä.

Kokkaamme hella kuumana ja mieli positiivisena. UCCO-palvelut on Meri-Lapissa Haaparannalla sekä Oulun alueella toimiva palveluyritys. 2085 likes 50 talking about this.

H D Tekninen Palvelu Oy. UCCO-palvelut on Meri-Lapissa Haaparannalla sekä Oulun alueella toimiva palveluyritys. UCCO-palvelut on Torniolainen perheyritys joka on olemassa jotta sinulla on apukädet silloin kun et itse pysty osaa tai ehdi.

Tiina Mikkola UCCO-Palvelut Tornio Parasta yrittäjyydessä on se että saan tehdä juuri sitä työtä josta nautin ja omaa osaamista on mahdollista hyödyntää kaikissa yrityksen tehtävissä. Pajumaankuja 3 B 5 90820 Oulu. Tornion Kukkakeidas Oy on paikassa Tornion Kukkakeidas Oy.

Rakennuspalvelu HM Impola Oy. Autokoulu UCCO Oy 2666036-5 on perustettu vuonna 2015 ja sen toimialana on Kuljettajakoulutus. Yrityksen kuvaus UCCO-palvelut on Torniolainen palveluyritys.

See more of UCCO-palvelut on Facebook. Tämä työpaikka Rakennustyöntekijä on ilmoitettu TE-palvelut-palvelussa 07092020 ja sen on julkaissut VTM-Life Oy Ucco-Palvelut. Kyseessä on oppisopimus kokoaikatyö yli 12 kuukautta.

UCCO-palvelut on Meri-Lapissa Haaparannalla sekä Oulun alueella toimiva palveluyritys. 2866403-6 Datadrivers tarjoamiin palveluihin ja sovelluksiin mukaan lukien mutta ei rajoittuen seuraaviin.


Ucco Palvelut Home Facebook


Verkkokauppa Ucco Palvelut


Verkkokauppa Ucco Palvelut


Ucco Palvelut Reppu Selkaan Ja Toihin Nyt Kulkee Facebook


Ota Yhteytta


Ota Yhteytta


Ucco Palvelut Home Facebook


Ucco Palvelut Meankauppa


Ota Yhteytta


Xms0mvlhyqdjvm


Ucco Palvelut Meankauppa


Ota Yhteytta


Ota Yhteytta


Ucco Palvelut Meankauppa


Ucco Palvelut Home Facebook


Ota Yhteytta


Ucco Palvelut Home Facebook


Autopesu Ja Detailingpalvelut Torniossa


Ota Yhteytta

Comments