Florin Piersic A Murit

Florin Piersic a publicat un mesaj pe Facebook în care iniștește fanii și spune că se simte bine. A murit actrita Tatiana Iekel mama lui Florin Piersic Jr.


Florin Piersic Despre Moartea Lui Dumitru Fărcas Sunt Inmărmurit Mi A Murit Un Frate Couple Photos Historical Figures Photo

Florin Piersic aflat în izolare ca mai toată România își anunță cunoștințele și fanii că este bine sănătos.

Florin piersic a murit. Florin Piersic mai are doi nepoți din partea lui. Reacția lui Florin Piersic după ce s-a spus că a murit. Sora marelui actor a murit.

Actorul a ținut să lămurească întreaga situație în stilul lui caracteristic presărat cu umor. Din căsnicia lor a rezultat primul copil al actorului Florin Piersic junior care a îmbrățișat pasiunea tatălui său pentru actorie. Florin Piersic dezvăluiri geniale din izolare.

Si-a petrecut toata tineretea pe scena a jucat in zeci de filme iar acum isi traieste fericit batranetea. Lucica a murit înecată. Marele actor Florin Piersic 84 de ani are emoții după ce nepotul său Sasha băiatul lui Florin Piersic junior a ajuns de urgență la spital conform playtechro.

Pe când Florin Piersic avea 7 ani Lucica a murit înecată la vârsta de 15 ani în Prut. Facebook Florin Piersic. După 60 de ani Florin Piersic se reîntâlneşte cu Elena Negreanu femeia care l-a descoperit ca actor.

Indragitul actor incaseaza o pensie de la statul roman pentru cotizatiile pe care le-a avut de-a lungul carierei. Corina Chiriac Irina Loghin Florin Zamfirescu Ștefan Bănică Draga Olteanu Matei și alte nume mari îi urează La Mulți Ani lui Florin Piersic. Vizibil afectat de ceea ce s-a spus actorul a ținut să îi liniștească pe cei care îl iubesc și le-a.

Sora lui Florin Piersic a avut un parte de un sfârșit tragic. Florin Piersic - viață personală și căsnicii. Și la fel ca mulți dintre români actorul respectă cu strictețe.

Florin Piersic și Draga Olteanu prieteni de suflet au bucurat inimile a milioane de români pe scenă în filme dar mai ales în celebrele programe de Revelion din perioada lui Ceușescu. A doua soție a lui Piersic a fost Anna Széles care i-a dăruit al doilea fiu Daniel. Sunt împreună de 33 de ani.

Album duminical 1981 redactor Ioana Bogdan. Florin Piersic declarații tranșante după ce s-a zvonit că a murit. La 84 de ani Florin Piersic s-a confruntat în trecut cu diferite afecțiuni medicale însă în prezent el are o stare de sănătate excelentă.

Florin Piersic junior mai are o fetiță Sonia cu actrița Dorin Chiriac. Florin Piersic ascude o mare suferință în sufletul lui. Actorul a trecut prin multe greutăți de-a lungul vremii însă cea mai mare tragedie este reprezentată de moartea surorii sale.

Actorul a reacționat cu acest mesaj după ce unele guri au susținut pe internet că ar fi murit. Florin Piersic a făcut declarații tranșante după ce s-a zvonit pe social media că a murit. Dezvăluiri uluitoare despre Florin Piersic.

Tatiana Iekel actrita a Teatrului Mic din Bucuresti o viata intreaga s-a stins din viata la varsta de 84 de ani lasand in urma amintirea unor roluri memorabile deopotriva in teatru si film dar si imaginea unui om frumos si discret pana in ultima zi a vietii sale informeaza. Ce pensie are cu adevarat Florin Piersic. Mesajul renumitului actor vine după ce acesta a primit telefoane din partea apropiaților îngrijoraț de zvonul că ar fi murit.

Duminica 14 Mai 2017 ora 1411. Este vorba despre Florin Piersic. Florin Piersic 85 de ani unul dintre cei mai iubiți actori ai României a trebuit să facă față unei mari drame.

Piersic s-a căsătorit în anii 60 cu actrița Tatiana Iekel. Florin Piersic a reacționat pe pagina sa pe Facebook după ce s-a zvonit că ar fi murit. Florin Piersic a lansat un mesaj tulburător după ce a murit Draga Olteanu Matei cuvinte în urma cărora îți vor da lșacrimile.

Florin Piersic a făcut show de ziua lui. Care a însemnat pierderea surorii sale. La cea vreme Florin Piersic avea șapte ani iar cea care avea să-și piardă viața era cu opt ani mai mare.

Motivul este legat de o viroză foarte puternică suferită de copilul în vârstă de 4 ani. Mă sună să mă întrebe dacă am murit Celebrul actor Florin Piersic. Ce le-a transmis Florin Piersic fanilor.

Cum arată acum actuala soție a lui Florin Piersic. La 84 de ani Florin Piersic s-a confruntat în trecut cu diferite afecțiuni medicale însă în prezent el are o stare de sănătate excelentă.


Filme Romanești Maia Morgenstern Portrait Actors Actresses Great Artists


Adela Marculescu Romanian Actress Actresses Actors Actors Actresses


Letizia Giuliani Dance Art Greek Statue Statue


Pin On Lifestyle


Replicile Cu Care Tamara Buciuceanu Ne A Cucerit In Rolul Profei Isoscel Din Liceenii Youtube


I Pinimg Com 474x 4c 23 C4 4c23c43fb7bfe4678376


Constantin Diplan Actors Actors Actresses Actresses


Stefan Banica Jr Actors Romanian People Actors Actresses


Group Photo Of Romanian Actors Romanian Time Travel Photo


Pintea Florin Piersic Trailer Ro Florin Trailer Romania


Cunoscutul Cantăret De Muzică Populară Si Prezentator De Emisiuni Aurelian Preda A Murit Marti Seara Intr O Clinică Din Străinătate


Pin Auf Funny Romanians


Ivan Patzaichin Mari Sportivi Romani Prințese Romani și Amintiri


Sergiu Nicolaescu Cinema People Romania


Catalina Ponor Bogdan Jianu Logodna Zi De Nastere 2 Couple Photos Couples Photo


Florin Piersic Radu Draganescu Freddie S Father Tata Actors Old Photography Florin


Pintea Florin Piersic Trailer Ro Florin Trailer Romania


Ion Lucian Romania People Romanian People Actors


Acesta E Televizorul Dem Radulescu Tamara Buciuceanu Botez Youtube

Comments